Arctic BioFacade kutsuu yhteistyökumppaneita mukaan biofiliseen ekosysteemiin

Biofiliset hiilinielut - loikka huomisen rakentamiseen

Arctic BioFacade kutsuu yhteistyökumppaneita mukaan biofiliseen ekosysteemiin

 

Vihreä siirtymä edellyttää rohkeita innovaatioita rakentamiseen. Ihmisen hyvinvointi tarvitsee nykyistä vahvempaa luontoyhteyttä. Ilmastonmuutos tarvitsee vastavoimakseen hiilinieluja. Me olemme tarttuneet näihin haasteisiin ja päättäneet tehdä julkisivuista eläviä – kirjaimellisesti. 

Staattisesta julkisivusta eläväksi hiilinieluksi

Tavoitteemme on kehittää Arctic BioFacadesta elävä ja kaupallistettava julkisivumateriaali, joka pohjautuu biofiliseen ajatteluun. Tämä edellyttää monialaista yhteistyötä eri osaajien kesken.

Biofilia on meille arvovalinta. Haluamme lisätä hyvinvointia ja tuoda elintärkeän luontoyhteyden kylmiin ja kliinisiin kaupunkiympäristöihin. 

Brandella tehtävämme on muuttaa maailmaa ja luoda yhteinen, positiivisesti vaikuttava arvoperintö. Olemme luomassa vaikuttavan liiketoiminnan ekosysteemejä, jossa yritykset saavat parhaan mahdollisen ympäristön kehittää maailmaa muuttavaa liiketoimintaa.

Kutsumme nyt mukaan tulevaisuuteen suuntautuneita tutkimus- , kehittämis- ja rahoitusalan osaajia innostavaan projektiimme.  Lue lisää verkkosivuiltamme! 

 

Arctic BioFacade tekee huomisen kaupungeista hiilinieluja