CreaMentors on nyt Brande

Käynnistin CreaMentorsin liiketoiminnan kymmenen vuotta sitten. Nuo vuodet ovat tarjonneet uskomattomia kokemuksia, innostavia asiakkaita ja hienoja kollegoita, joista jokainen on osaltaan muokannut yritystämme.

Aloitimme luovien alojen asiantuntijana ja meistä on kehittynyt bisnesmuotoilutoimisto ja olemme saaneet yhä vaativampia toimeksiantoja. Toimintaympäristömme ja tekemisen mallimme on varsinkin viimeisten kahden vuoden aikana muuttunut niin, että on aika ottaa isompi askel kohti uutta. Konkretisoimme sen vaihtamalla nimemme. CreaMentors on nyt Brande. Brande auttaa yrityksiä vastaamaan muuttuvien markkinoiden haasteeseen ja ottamaan etunojan kilpailijoista toimialallaan.

Ylpeänä haluan kertoa myös, että Branden perheeseen kuuluu kaksi uutta osakkuusyhtiötä: Tuotemuotoiluun erikoistunut Hakaniemi Design Company ja liikkuvan kuvan innovaatiotoimisto Liveo. Näiden yhtiöiden osaaminen ja palvelut ovat kiinteä osa Branden tarjoomaa, vaikka yhtiöillä on myös omia tavoitteitaan, kuten HDC:lla Kiinan huonekalumarkkinoiden valloittaminen. HDC:n keulahahmo on palkittu muotoilija Jonas Hakaniemi. Liveo auttaa yrityksiä hyödyntämään videota mm. henkilöstön ja asiakkaiden innostamisessa, kouluttamisessa, asiakasymmärryksen hankkimisessa ja uuden näkyväksi tekemisessä. Liveon toimitusjohtaja on oma bisnesmuotoilijamme Tommi Turunen.

Löydät meidät jatkossakin tutuilta paikoilta Jyväskylästä, Tampereelta ja Helsingistä.

Tervetuloa käymään meillä entiset, nykyiset ja tulevat asiakkaamme ja kumppanimme. Jutellaan siitä, mitä uutta voisimme tehdä yhdessä.

Jari

+358 400 572 860
jari.palonen@brande.fi

Ps. käynnistämme kohta useita rekrytointeja. Seuraa mediaamme.