Kannonkoskelta pörssiin ja maailmalle

Betolarilla on vahva ja rohkea visio rakentamisen tulevaisuudesta. Kuvassa perustaja ja hallituksen jäsen Juha Leppänen.

29.5.2024

Betolar luo rakentamisen vihreää käännettä

Betolar uudistaa rakennusteollisuutta kehittämällä sementtiä korvaavia materiaaleja sekä hyödyntämällä digitaalisuutta osana materiaaliteknologiaa ja betonirakentamista. Kovat tavoitteet, kansainvälistyminen ja kasvu ovat tienneet Brandelle vauhdikasta ja innostavaa kumppanuutta. 

Betolar concept - Brande Oy
Betolar tutkija
Betolar henkilökuntaa

Betolarilla on valtava missio saada aikaan vihreä murros yhdessä maailman saastuttavimmista teollisuudenaloista. 

Matkan polttoaineeksi tarvittiin kasvun edellytyksen avaintekijät ja strateginen pohja uskottavalle brändille. 

Betolarin ja Branden yhteistyön lähtökohtana oli kiteyttää kasvua hakevan yrityksen liiketoiminnan avaintekijät ja selkiyttää strateginen pohja tulevalle brändikehitykselle. Lopputuloksena liikkeelle saatettiin Continuous sustainable edge -ajattelu, jota tukevat kansainvälisen tason brändi-ilme, viestintä sekä verkkosivustot. 

Betolar
Betolar building

“Globaali menestystarina on vasta alkanut yhteistyössä useiden kansainvälisten sekä kotimaisten toimijoiden kanssa“

Yhteisen ajattelun pohjalle rakentui myös Betolarin pörssilistautumisprojekti, jossa Brande toimi kumppanina erityisesti listautumiseen liittyvän brändillisen viestinnän, listautumissivuston ja sijoittajasivuston toteutuksessa.

Onnistuneen First North -listautumisen jälkeen Betolarin ja Branden yhteistyö on jatkunut jatkuvaan kehittämiseen tähtäävänä Business Design Management -kumppanuutena.

Globaali menestystarina on vasta alkanut yhteistyössä useiden kansainvälisten sekä kotimaisten toimijoiden kanssa. Betolarin ansiosta vihreä murros luo edellytyksiä parempien huomisen asuinympäristöjen kautta ihmisille ympäri maailman.