Visuaalinen suunnittelija

Onko intohimosi kehittää uusia palveluita ja uutta liiketoimintaa? Innostutko siitä, että voit osallistua liiketoiminnan kehittämiseen ideoinnista markkinoille menoon? Liity siis ketterään moniosaajatiimiin!

Palvelut

Tule meille visuaaliseksi suunnittelijaksi osaksi moniosaajatiimiämme auttamaan asiakkaitamme uuden liiketoiminnan suunnittelemisessa ja käynnistämisessä. Etsimme kaupallisen ajattelutavan omaavaa henkilöä, jolla on kyky tehdä uudesta liiketoiminnasta näkyvää ja visuaalisesti houkuttelevaa, kyky kehittää brändejä ja toimia luontevasti digitaalisissa ympäristöissä. Toivomme, että sinulla on muotoilun, graafisen alan tai muu työn kuvaan soveltuva korkeakoulutus sekä vahvat näytöt työssä onnistumisesta.

 

Sinun roolisi

Tehtävänäsi on osana moniosaajatiimiämme luoda asiakkaillemme uusia tai kehittää jo olemassa olevia uniikkeja liiketoimintamalleja, tuotteita ja palveluja sekä brändejä. Tehtävässä tunnistat asiakkaidemme liiketoimintojen uusia mahdollisuuksia ja ymmärrät markkinan muutosta trendeineen. Muotoiluajattelun mukaisesti työtäsi ohjaa loppuasiakkaiden ymmärtäminen sekä tarpeiden, vaatimusten ja toiveiden huomioiminen

Tehtäväsi voi sisältää mm. visuaalista konseptisuunnittelua, markkinointiviestinnän ja myynnin ratkaisujen suunnittelua, käyttöliittymäsuunnittelua, osto- ja palvelupolkujen suunnittelua, sisältömarkkinoinnin suunnittelua ja toteutusta. Sinulla on toivottavasti osaamista myös front-end-koodaukseen. Odotamme sinun olevan vahva joissakin edellä mainituissa tehtävissä sekä kykenevä ja halukas tekemään suunnittelua laajalla työnkuvalla.

 

Tätä haemme sinulta

Toivomme sinulta vahvaa visuaalista osaamista, asiakaslähtöistä ajattelutapaa, kokemusta asiakaslähtöisestä liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisestä sekä halua auttaa yrityksiä hyödyntämään täyttä potentiaaliaan. Toimit luontevasti digitaalisissa ympäristöissä, ja nautit hyvin muotoilluista palvelukokemuksista ja huippuunsa viritetystä visuaalisuudesta. Liikut luontevasti oikean ja digitaalisen maailman välillä, ja tunnistat kohtaamispisteitä, joilla tehdä vaikutus sekä ihmisten elämään että asiakkaan liiketoimintaan. Sinulla on hyvä graafinen silmä ja kokemusta alan ohjelmistoista.

Luovuus, rohkeus ja uteliaisuus pääsevät kukoistamaan moniosaajatiimissämme. Yhdessä tekeminen on meille työn kulmakiviä. Tarjoamme kuitenkin hyvin itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan, joka kaipaa itseohjautuvaa työotetta ja halua saavuttaa tavoitteet. Arvostamme positiivista ja ratkaisukeskeistä elämänasennetta. Kokemus erilaisilta aloilta on ehdottomasti rikkaus, joten kerro meille millaista lisäarvoa sinun kokemuksesi toisi.

Työ sijaitsee Jyväskylässä, Tampereella tai Helsingissä, ja toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian. Tarjoamme vakituista, kokoaikaista työsuhdetta.

 

Millainen yritys olemme

Olemme bisnesmuotoilutoimisto, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan jatkuvasti muuttuvien markkinoiden mahdollisuuksissa ja haasteissa. Kaivamme yhdessä asiakkaidemme kanssa esiin liiketoiminnan täyden potentiaalin. Luomme strategian ja liiketoimintamallin sekä rakennamme houkuttelevan ja uskottavan brändin. Kehitämme myymistä, ostamista ja palvelutuotantoa tehostavat ja asiakaskokemusta parantavat digitaaliset ratkaisut. Autamme menemään nopeasti markkinoille. Meidän kanssamme kehittäminen maksaa itse itseään, kun kassavirtaa alkaa tulla jo kehityksen alkuvaiheessa.

Yrityksemme on taloudellisesti vahvalla pohjalla ja olemme vakaa työpaikka. Työterveytemme kattaa ilmaisen erikoislääkäritasoisen hoidon ympäri vuoden niin vanhoissa kuin uusissa sairauksissa. Uskomme, että työntekijöidemme hyvinvointi rakentuu taloudellisesti turvatusta työpaikasta, innostavasta työstä ja hyvästä työyhteisöstä ja -kulttuurista sekä tietysti innostavista asiakkuuksista. Panostamme niihin paljon.

 

Tartu tilaisuuteen ja hae heti

Haku päättyy 14.3.2019. Tartumme sopivaan tekijään heti sellaisen kohdatessamme, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian. Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveen kera osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Pyydämme hakijoilta lyhyen videoesittelyn hakemuksen lähetyksen jälkeen.

Jos haluat tietää lisää tehtävästä tai meillä työskentelystä, Sami ja Jari kertovat sinulle mielellään lisää.

Lisätiedot toimenkuvaan liittyen:
Sami Kuusisto
040 588 6644
sami.kuusisto@brande.fi

Lisätiedot sopimusasioihin liittyen:
Jari Palonen
0400 572 860
jari.palonen@brande.fi