Mitä tekoäly tarjoaa liiketoiminnalle? Kuka siitä hyötyy ja miten? – Uudenlainen tekoälyvalmennus alkaa

Tekoälykehitys koskettaa tulevaisuudessa kaikkia yrityksiä toimialasta riippumatta. Brande ja Aiwo Digital käynnistävät tänä keväänä uudenlaisen tekoälykehittämisen starttivalmennuksen, Tekoälystudion.

Tekoälyn on arvioitu parantavan yritysten kyvykkyyttä ja tehokkuutta jopa 40 %, mikäli se on olennainen osa liiketoiminnan prosesseja. Yksi isoista kysymyksistä on, mitä tapahtuu työnkuville tekoälyn aikakaudella.

Tekoälystudio – oman kehitysprojektin alkuun innostavasti ja ihmisläheisesti

Branden ja Aiwo Digitalin Tekoälystudio koostuu seitsemästä yritysten yhteisestä valmennuspäivästä sekä kolmesta yrityskohtaisesta sparrauspäivästä.

– Tekoälystudio ei ole teknologiaprojekti, vaan keskiössä ovat sen yrityksen liiketoiminnan ja kaupallisuuden kehittämiseen tarjoamat mahdollisuudet. Haluamme tarjota innostavan lähtölaukauksen yrityksen omaan tekoälykehittämiseen, sanoo bisnesmuotoilutoimisto Branden toimitusjohtaja Jari Palonen.

– Tekoälyn avulla datasta saadaan parhaimmillaan aitoa liiketoimintahyötyä, kustannustehokuutta, säästöjä, uusia tuotteita ja palveluja. Hyviä tekoälyn tekoälyn hyödyntämiskohteita ovat esimerkiksi asiakaskokemuksen parantaminen, laitekannan vikaantumisen ennustaminen, tuotteiden laadunvarmistus tai työntekijätyytyväisyyden ymmärtäminen, Aiwo Digitalin toimitusjohtaja Atso Vesterinen kuvaa.

Bisnesmuotoilutoimisto Brande toimii valmennuksen vastaavana tuottajana sekä liiketoiminnan ja organisaation kehittämisen valmentajana. Aiwo Digital toimii tekoälyn kehittämisasiantuntijana.

Tutustu valmennuksen sisältöön ja hae mukaan osoitteessa https://brande.fi/tekoalystudio.

Keväällä 2020 Kuopiossa alkavaan valmennukseen valitaan mukaan 10 yritystä. 

 

Valmennus vastaa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten tekoälyä voi hyödyntää liiketoiminnassa?
  • Miten organisaatio valmistellaan tekoälyn tuomaan muutokseen? 
  • Miten tekoälyn kehitysprojekti toteutetaan tehokkaasti?
  • Mistä tekoälykehitykseen voi saada ulkopuolisia resursseja?