Oletko maailmaa muuttavien bisnesten sanoittaja?

Oletko maailmaa muuttavien bisnesten sanoittaja?


Brande hakee sanallista konseptoijaa ja bränditason kiteyttäjää osaksi moniosaajatiimiä.

Autamme asiakkaitamme löytämään oman ylivoimansa ja luomaan uutta, vaikuttavaa liiketoimintaa tulevaisuuden markkinoille. Nyt haemme tiimiimme viestinnän osaajaa, jolla on taustaa copywriterin tai luovan sisällöntuottajan rooleista ja jolla on taito pukea kiehtoviksi sanoiksi määränpää, johon asiakkaamme ovat matkalla.

Menestyt kanssamme, jos sinulla on

Kaupallinen ajattelu ja ymmärrys liiketoimintaan liittyvien konseptien kehittämisestä sekä kyky nähdä asiat isommassa kontekstissa. Intohimona tuottaa oivaltavaa sisältöä ja vaikuttaa ihmisten ajatteluun merkityksellisen sisällön kautta.


Käytännössä kyky
:

  • tarinallistaa yrityksen ylivoima

  • kitetyttää liiketoiminnan tavoitteita palvelevat ydinviestit

  • luoda viestinnän tasot avainlupauksista tuotetasolle

  • tuottaa vaikuttavaa sisältöä, erityisesti digitaalisiin ympäristöihin

  • pitää langat käsissä isommissakin projekteissa, mutta et kavahda myöskään rutiinityötä.

  • hallita sisällöntuotanto, viestintä ja kielenhuolto eri tekstilajeissa ja kanavissa. 

  • työskennellä myös englannin kielellä.Luovuus, rohkeus ja uteliaisuus pääsevät kukoistamaan tekemisen sykkeestä syttyvässä moniosaajatiimissämme.

Brandella kehittymismahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Yhdessä tekeminen on meille työn kulmakiviä. Tarjoamme kuitenkin hyvin itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan, joka kaipaa itseohjautuvaa työotetta ja halua saavuttaa tavoitteet.

Arvostamme positiivista ja ratkaisukeskeistä elämänasennetta. Kokemus erilaisilta aloilta on ehdottomasti rikkaus, joten kerro meille millaista lisäarvoa sinun kokemuksesi toisi.

Työ sijaitsee Jyväskylässä, Tampereella tai Helsingissä, ja toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian. Tarjoamme vakituista, kokoaikaista työsuhdetta.

Bisnesmuotoilutoimisto Brande

Huomisen menestyjiä ovat yritykset, jotka oivaltavat tulevaisuuden tarpeet, tarttuvat muutokseen ja esiintyvät rohkeasti.

Meitä ajaa palava halu auttaa ajattelemaan bisnes uudelleen. Uskomme, että kaikilta organisaatioilta löytyy hyödyntämätöntä potentiaalia. Sen löytäminen on arvokasta, sillä maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan aiemmin. On parempi johtaa muutosta, kuin seurata sitä sivusta.

Uskomme, että työntekijän hyvinvointi rakentuu taloudellisesti turvatusta työpaikasta, innostavasta työstä ja hyvästä työyhteisöstä ja -kulttuurista sekä tietysti innostavista asiakkuuksista. Siksi panostamme niihin erityisen paljon. Meillä on joustava, tasaveroinen työyhteisö, jossa mahdollistetaan yksilölliset tavat menestyä työssä

Yrityksemme on taloudellisesti vahvalla pohjalla ja olemme vakaa työpaikka. Työterveytemme kattaa ilmaisen erikoislääkäritasoisen hoidon ympäri vuoden niin vanhoissa kuin uusissa sairauksissa.

Tutustu bisnesmuotoilutoimistoomme, brande.fi.

Tartu tilaisuuteen ja hae heti

Haku päättyy 15.2.2021. Tartumme sopivaan tekijään heti sellaisen kohdatessamme, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lähetä CV ja hakemus tai esittelyvideo palkkatoiveen kera osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.

Lisätiedot toimenkuvaan liittyen:
Annika Rantanen
050 357 2202 (maanantaista torstaihin 9.00–15.00)
annika.rantanen@brande.fi

Lisätiedot sopimusteknisiin asioihin liittyen:
Jari Palonen
0400 572 860
jari.palonen@brande.fi