Oletko uusi asiakkuusvastaavamme?


Auta meitä luomaan Suomeen lisää työpaikkoja.

Haemme asiakkuusvastaavaa Branden koulutustiimiin, joka auttaa osaajia luomaan uusia urapolkuja ja yrityksiä kasvamaan ja kehittymään. Valmennamme myyntitiimejä ja kehittämme henkilöstön kaupallista osaamista sekä yritysten kaupallista kulttuuria.

 

Sinun roolisi

Leijonanosa työstäsi rakentuu monipuolisesta, henkilökohtaisesta, nykytilanteessa etäyhteyksin tapahtuvasta B2B-myynnistä. 

Meillä on hyvin lämmin, tiivis ja huumorintajuinen pieni koulutustiimi, jonka puuttuvaa palaa etsimme. Meillä on kullakin oma roolimme ja vastuumme koulutusohjelmiemme käynnistämisessä, ja meitä yhdistää itseohjautuva, vastuullinen työote, joustavuus ja halu auttaa sekä toisiamme että yhteiskuntaa. 

Sinun merkittävin vastuusi on olla keräämässä yrityskumppaneita koulutusohjelmiimme sekä huolehtia kaikista yrityskumppaneihin liittyvistä, hallinnollisista töistä, kuten laskutuksesta, sopimuksista ja tarjouksista. Koulutustuotteiden lisäksi tulet myymään laajempia bisnesmuotoilun kokonaisuuksia ja auttamaan yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa. Kehittymismahdollisuudet ovat Brandella lähes rajattomat, ja sinulla on mahdollisuus päästä myös esimerkiksi valmentamaan oman asiantuntemuksesi aiheista.

Tässä työssä tarvitset asiakaslähtöistä, myynnillistä otetta, vahvaa kiinnostusta yrityskenttään, koulutusmaailmaan ja liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen sekä erityisesti ratkaisukeskeistä asennetta ja huumorintajua. Työ edellyttää aikaisempaa myyntikokemusta sekä tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä.

Työvoimakoulutukset ovat meille arvopohjaista organisaatiomuotoilun liiketoimintaa, jossa yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskusten kanssa rakennamme yhteiskuntaa paremmaksi. Lue lisää Kaupallisesta tuottajasta osoitteessa kaupallinentuottaja.fi.

Työ on kokoaikainen ja alkaa äitiysloman sijaisuutena Jyväskylässä tammikuussa 2021, mutta tavoitteena on myös tarjota jatkoa mahdollisuuksien mukaan.

 

Bisnesmuotoilutoimisto Brande

Meitä ajaa palava halu auttaa ajattelemaan bisnes uudelleen. Uskomme, että kaikilta organisaatioilta löytyy hyödyntämätöntä potentiaalia. Sen löytäminen on arvokasta, sillä maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan aiemmin. On parempi johtaa muutosta, kuin seurata sitä sivusta.

Uskomme, että työntekijän hyvinvointi rakentuu taloudellisesti turvatusta työpaikasta, innostavasta työstä ja hyvästä työyhteisöstä ja -kulttuurista sekä tietysti innostavista asiakkuuksista. Siksi panostamme niihin erityisen paljon. Meillä on joustava, tasaveroinen työyhteisö, jossa mahdollistetaan yksilölliset tavat menestyä työssä

Yrityksemme on taloudellisesti vahvalla pohjalla ja olemme vakaa työpaikka. Työterveytemme kattaa ilmaisen erikoislääkäritasoisen hoidon ympäri vuoden niin vanhoissa kuin uusissa sairauksissa.

Tutustu bisnesmuotoilutoimistoomme, brande.fi.

 

Tartu tilaisuuteen ja hae heti

Haku päättyy 3.12.2020. Sieppaamme sopivan tekijän heti sellaisen kohdatessamme, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Täytä hakemus osoitteessa https://fi.surveymonkey.com/r/asiakkuusvastaavaksi.

Mikäli sinulla on ongelmia hakemuksen kanssa tai haluat varmistaa sen tulleen perille, nakkaa viestiä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.

Lisätiedot toimenkuvaan liittyen:
Tanja Grönholm
050 573 6008, tiedustelut arkisin kello 9.00–15.00
tanja.gronholm@brande.fi

Lisätiedot sopimusteknisiin asioihin liittyen:
Jari Palonen
0400 572 860
jari.palonen@brande.fi