Sinustako Branden seuraava visualisti?

Sinustako Brandelle uusi visualisti? 

Haluatko jättää jälkesi maailmaa muuttaviin bisneksiin – luoda brändejä, toteuttaa visuaalista viestintää ja tuottaa ulkoasuja sekä käyttöliittymiä erilaisille digitaalisille ratkaisuille verkkosivuista applikaatioihin?

Vapaus luoda on projekteissamme käsinkosketeltavaa, sillä pöydällämme on asiakkaidemme liiketoiminta konseptista ja strategiasta aina viimeisteltyyn asiakaskokemukseen saakka. 

LUOVA VISUALISTI

Vahvalla digitaalisella painotuksella


Mitä tarjoamme?

  • dynaamisen, ketterän ja kaikilta osa-alueilta luovan tiimin
  • erityisen monipuoliset projektit – tätä ei voi korostaa riittävästi
  • roolin, jossa voit kehittyä, ottaa vastuuta ja vaikuttaa


Mitä haluamme?

  • olet ajan hermolla ja perillä suunnittelun & web-designin trendeistä
  • haluat työskennellä osana tiimiä ja kehittyä yhdessä
  • pystyt johtamaan asiakkaita ja avartamaan heidän ajatteluaan omalla osaamisalueellasi
  • pidät langat käsissäsi ja johdat tehokkaasti omaa työskentelyäsi


Odotamme sinulta myös graafisten alojen ohjelmistojen monipuolista hallintaa sekä kykyä työskennellä tarvittaessa englannin kielellä.

Millaista työtä?

VISUALISTI

Mainostimme yllä, että teemme töitä monipuolisesti. Se on totta. Tiimisi pöydälle tulee usein yrityksen brändin kehittäminen ja sitä kautta koko sen visuaalisen maailman luominen uudelleen fyysisistä tuotteista digiin.

Normaalisti projektisi etenevät brändistä visualisoitavaan palvelumuotoiluun, digitoteutukseen, esimerkiksi ikonografiaan, verkkosivudesigniin ja tulevaisuudessa toteutettavaan mobiiliappiin.


ARKI BRANDELLA

Saatamme visualisoida teollisuusyrityksen tuotannonohjaukselle webbikäyttöliittymän ja toteuttaa sen teknisesti. Yhtälailla projektina voi olla palveluyrityksen verkkokaupan uudistaminen. Olemme luomassa asiakkaidemme kanssa uusia tuotteita ja palveluja, joten meille on luontevaa tuottaa myös brändiohjeistukset, materiaalit tuotelanseerauksia varten sekä muut tarvittavat visuaaliset toteutukset.

ESIMERKIKSI NÄIHIN KASVUTARINOIHIN PÄÄSET MUKAAN
IKI CarbonGeoprimeSammet ja Sammet ReviewSuomen LevyprofiiliTM SavottaOloiluNikolainkulma, UK-MuoviHalla, FinnHealthVertoNordic, KYS Microsurgery Center, Neurosonic

Tutustu tiimiin.

TYÖTERVEYS

Työterveytemme kattaa ilmaisen erikoislääkäritasoisen hoidon ympäri vuoden niin vanhoissa kuin uusissa sairauksissa.

Millainen paikka Brande on?

BUSINESS
FULL
STACK

Olemme bisnesmuotoilutoimisto, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan jatkuvasti muuttuvien markkinoiden mahdollisuuksissa ja haasteissa. Kaivamme yhdessä asiakkaidemme kanssa esiin liiketoiminnan täyden potentiaalin. Luomme strategian ja liiketoimintamallin sekä rakennamme houkuttelevan ja uskottavan brändin.

Kehitämme myymistä, ostamista ja palvelutuotantoa tehostavat ja asiakaskokemusta parantavat digitaaliset ratkaisut. Autamme menemään nopeasti markkinoille. Meidän kanssamme kehittäminen maksaa itse itseään, kun kassavirtaa alkaa tulla jo kehityksen alkuvaiheessa.

 

Haku

Vakuutat meidät, kun liität hakemukseesi näyttöjä aiemmista töistäsi – kaupallisista toteutuksista, yritysilmeiden luomisesta ja niiden adaptoimisesta eri sovelluksiin erityisesti digiympäristössä.

Lähetä CV, hakemus ja portfoliosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinun lähettävän hakemuksesi viimeistään 15.5.2021.

Lisätiedot toimenkuvaan liittyen:
Sami Kuusisto
040 588 6644
sami.kuusisto@brande.fi

Lisätiedot sopimusteknisiin asioihin liittyen:
Jari Palonen
0400 572 860
jari.palonen@brande.fi

 

Brande lyhyesti

 

1. 20+ työntekijää
2. Vakavarainen kasvuyritys
3. Syvät ja pitkät asiakassuhteet

Bisnesmuotoilun avulla haastamme perinteisen liiketoiminnan kehittämisen ja punomme yhteen onnistumisen kannalta kriittiset osa-alueet – strategian, designin, digitaalisuuden ja inhimillisen tekemisen.