Toimintatapamme

Liiketoiminnan kehittämisen tulee olla nopeaa ja inhimillistä

Olemme vahva kumppani tavoitteellisessa muutoksessa, oli kyseessä liiketoiminnan kasvu tai vakauttaminen, uusien markkinoiden avaaminen tai uusien ratkaisujen kehittäminen. Business Design 360 -toimintamallimme perustuu neljään tekijään.

1:

Myönteinen kierre

Kaiken kehittämisen pohjana tulee olla tunnistettu potentiaali ja sisäiset vahvuudet. Myönteisiä asioita tunnistamalla kehittyy myönteinen ajattelu ja hyviä asioita alkaa tapahtua. Innostus on kehittämisen tehokkain polttoaine.

2:

Moniosaajatiimi

Täydennämme asiakkaamme osaamista valitsemalla moniosaajatiimistämme sopivat asiantuntijat tavoitteiden ja tarpeiden perusteella. Teemme töitä aina tiimeissä ja yhdessä asiakkaamme avainhenkilöiden ja muun henkilöstön kanssa.

3:

Näkyväksi tekeminen ja sidosryhmäymmärrys

Osumatarkkuuden varmistamiseksi teemme ratkaisun näkyväksi visualisoinnin, demon tms. avulla. Se mahdollistaa palautteen saamisen jo kehittämisen alkuvaiheessa. Samalla se mahdollistaa tehokkaasti yhteisen suunnan löytämisen.

4:

Vaiheittainen markkinoille meno ja kehittäminen

Toimintamalliimme kuuluu ratkaisun testaaminen oikeassa ympäristössä mahdollisimman nopeasti. Saatujen kokemusten ja palautteiden perusteella jalostamme ratkaisusta entistä houkuttelevamman ja toimivamman.