Varhaiskasvatuksen opettajia Päiväkoti Lammastarhaan

Päiväkoti Lammastarha käy parhaillaan alalla uniikkia konseptiuudistusta ja rekrytoi nyt lisää varhaiskasvatuksen opettajia.

Tutustu uudistuneisiin sivuihimme osoitteessa lammastarha.fi

 

Lammastarha on kristillinen päiväkoti aivan Jyväskylän ydinkeskustan kupeessa. Haluamme tarjota jokaiselle lapselle taidot onnellisen elämän rakentamiseen.

Päiväkoti Lammastarhan arvopohja

”Meidän intohimomme on lapsista aidosti välittävä kasvatustyö ja iloisen, turvallisen ympäristön vaaliminen, jossa lasten on turvallista yrittää, oppia ja epäonnistuakin”, Päiväkoti Lammastarhan perustanut ja sen johtajana toimiva Marketta kuvailee.

”Muuttuvassa maailmassa ja sen kiihtyvässä elämänrytmissä meillä etusijalla on nyt ja aina lapsi ja hänen hyvinvointinsa.”

Hänen missionsa kasvatustyössä perustuu ihmisen arvokkuuteen, elämän merkitykseen ja onnellisuuden taitoihin.

”Autamme lasta ymmärtämään raamatunkertomusten ja oikean kasvattamisen avulla, että hän on mittaamattoman arvokas”, hän avaa kasvatusideologiaansa.

Arkea ohjaa yhteisöllisyys, hyvän itsetunnon rakentaminen, kokemuksellinen oppiminen ja herkullinen ruoka. Päiväkodissa on 49 kokopäiväpaikkaa, jotka on jaettu kolmeen ryhmään.

Lammastarha käy parhaillaan läpi merkittävää ja alalla uniikkia konseptiuudistusta, jossa kumppanina toimii bisnesmuotoilutoimisto Brande. Liiketoiminnaltaan kannattavalla ja vakavaraisella päiväkodilla onkin tarjota mielenkiintoisia tulevaisuudennäkymiä kasvatus- ja hoitoalan ammattilaisille.

 

Sinun roolisi

Lammastarha hakee varhaiskasvatuksen opettajia, jotka jakavat intohimon kasvatustyöhön ja lasten kanssa työskentelyyn. 

Halu kehittyä ja kehittää on meillä arvostettua. Hyvät vuorovaikutustaidot ja aito kiinnostus ihmisiin ovat myös toivottuja ominaisuuksia.

Päiväkoti tarjoaa vakituisen, kokoaikaisen ja pitkäaikaisen työsuhteen. Lammastarhalla on tarve myös osa-aikaisille tekijöille ja sijaisille, joten alan opiskelijat ovat erittäin tervetulleita hakemaan.

“Toimintaamme ohjaavat kristilliset arvot. Hyvät ihmissuhteet sekä hyvän itsetunnon ja ilmapiirin vaaliminen. Yhdessä tehden, toisesta välittäen.”

Marketta,
Kristillinen päiväkoti Lammastarha

Tartu tilaisuuteen ja hae heti

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Viimeinen hakupäivä on 15.7.2020.

Haastatteluja pyritään pitämään jo ennen hakuajan päättymistä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. 

Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista tai osa-aikaisuudesta, ota yhteyttä saman tien!

Kysy lisää työpaikasta Marketalta arki-iltapäivisin, puh. 045 111 4187 tai marketta.hienonen@gmail.com.