Brande | Bisnesmuotoilutoimisto

Brande

Muotoilemme huomisen markkinataloutta, jossa yritykset muuttavat maailmaa kestävällä, arvopohjaisella liiketoiminnalla – ja tekevät samalla parempaa bisnestä.

WISER
FASTER
BOLDER

Olemme näkemyksellinen
bisnesmuotoilutoimisto.

Branden konsepti on uniikki. Meitä johtaa muotoiluajattelu, johon yhdistyy moniosaajatiimimme asiantuntemus. Bisnesmuotoilu on menetelmä, jonka avulla yhdistämme liiketoiminnan tärkeimmät ulottuvuudet – strategian, designin, digitaalisuuden ja inhimillisen tekemisen. Kehittämisen tueksi hankimme aina ymmärrystä markkinoista ja asiakkaista oman, ketterän, toimintamallimme avulla. 

Rakennamme
menestystarinoita.

Voimamme on tiimissä. Meiltä löytyy niin liiketoiminnan, muotoilun, ihmisten johtamisen, viestinnän ja visuaalisen suunnittelun kuin digitaalisen tekemisen asiantuntijuutta.

Asiakkaamme ovat oman alansa huippuosaajia. Heillä on markkinapotentiaalia, halu kasvaa ja tehdä liiketoiminnastaan arvokkaampaa.

Teemme uuden
nopeasti näkyväksi.

Uusi bisnes on totta vasta, kun se on tehty näkyväksi ja sillä on asiakkaita. Meillä kaikki kehittäminen viedään nopeasti käytäntöön, jotta tulosta aletaan saada heti. Operoimme kolmessa vaiheessa, jatkuvasti edellistä kehittäen.

Branden tarina

Brande on rakennettu luovan liiketoimintaosaamisen päälle. Tarinan alkutahdit kirjoitettiin 2000-luvun alussa, kun musiikkibisneksessä vuosikymmenen uran tehnyt yrittäjä Jari Palonen havahtui monen alansa huippuammattilaisen bisnestaitojen puutteeseen.

"Kun keikkavuosieni jälkeen palasin katsomaan, mitä vanhaan opinahjooni kuului, hämmästyin siitä, että minua lahjakkaammat muusikot olivat siellä edelleen. Se oikeastaan muutti koko loppuelämäni – otin missiokseni huippuosaamisen ja -potentiaalin valjastamisen menestystarinoiksi", Branden toimitusjohtaja Jari Palonen kertoo.

Alkuvaiheessa yritys toteutti yksilövalmennuksia, joissa substanssiosaamisen rinnalle tuotiin liiketoiminnallista ajattelua. Menetelmä alkoi nopeasti kiinnostaa myös yrityksiä, mikä innosti viemään bisnesmuotoilun orastavaa ideaa yhä pidemmälle.

Ytimeen nostettiin muotoiluajattelu ja eri alojen asiantuntijoista muodostuva tiimi, joiden avulla asiakkaan liiketoiminnasta muodostuu rikas näkemys. Myös asiakkaat haluttiin osallistaa tekemiseen uudella tavalla.

Lopputuloksena on Branden oma, uniikki, tapa tehdä liiketoiminnan kehitystä.
"Vuosikymmenen aikana menetelmää ovat jalostaneet edelleen niin kollegat kuin sadat asiakkaat, joiden kanssa olemme saaneet työskennellä", Palonen sanoo.

"Nyt 2020-luvulla bisnesmuotoilusta puhutaan jo muuallakin. Se on vahva viesti siitä, että olemme oikealla asialla."