Human | Brande

Human

Liiketoiminnan todellinen muutosvoima on sen tekijöissä, ihmisissä. Me valmennamme joukkueesi uuteen ajatteluun ja rakennamme tiimisi voittavaksi.

Todellinen muutos alkaa ihmisten ajattelun muuttamisesta

BRANDE

Human -palvelut

  • valmennus
  • rekrykoulutus
  • rekrytointi

Luo onnistumisen
edellytykset.

VALMENNUS

Toimivan ja innostuneen tiimin rakentaminen on kaiken tekemisen kulmakivi. Kun parhaat käytännöt tehdään näkyviksi, organisaation toiminnasta tulee tehokkaampaa – ja tuloksekkaampaa. Meillä kehittäminen sidotaan asiakkaan strategiaan, ja sen tavoitteena on aina pysyvä muutos ihmisten toiminnassa.

Valmentajana vahvistamme asiakaskeskeistä ja kaupallista ajattelua organisaatioissa, synnytämme uusia, rohkeita näkökulmia, autamme myyntitiimejä onnistumaan sekä tuemme ammatillista kasvua ja innostusta.

Kilpahiihtäjänä työskentelin joka päivä ympäristössä, jossa kaikkien tavoite oli sama – olla maailman paras. Haluan auttaa ihmisiä löytämään samanlaisen palon ja merkityksen omassa työssään.

Anne Mäkinen

Business coach, ex-maastohiihtäjä

Löydä tekijä
tai työpaikka.

REKRYKOULUTUS

Osaajia vailla? Me Brandella haluamme haastaa vanhoja ajattelutapoja ja päivittää kaupallista osaamista käytännönläheisesti tavalla, joka tuo aitoa lisäarvoa työelämään. 

Luomme uusia työpaikkoja yhdistämällä huippuosaajat ja kasvuhakuiset yritykset rekrykoulutuksen avulla. Alkavat koulutukset löydät osoitteesta kaupallinentuottaja.fi.

Etsitkö osaajia?

REKRYTOINTI

Rekrytointipäätöstä ei tehdä vain tätä hetkeä varten. Siksi haluamme tietää, mitä kohti asiakkaamme on menossa. Human-tiimimme ammattilaiset ovat auttaneet asiakkaitamme jo sadoissa rekrytoinneissa. Kanssamme kaupallisten huippuosaajien rekrytointi on vaivatonta ja sujuvaa.