Media | Brande

Media

Medioittaminen on puhevallan ottamista, oman tekemisen ylpeää esittämistä ja rohkeaa esiintymistä. Me tiedämme, miten organisaatiosta rakennetaan media.

Medioittaminen lasiseinäistää organisaation

Päätä, mistä puhutaan.

MEDIAKONSEPTI

Medioittaminen on vaikuttamista muuttuneessa markkinassa, jossa ilmatila on otettava itse. Se on tapa tavoittaa asiakkaat, vahvistaa omaa asiantuntijuutta, rakentaa työnantajamielikuvaa ja synnyttää yrityksen sisäistä tarinaa. 

Autamme yrityksiä ja organisaatioita uniikin mediakonseptin rakentamisessa, yleisöjen tavoittamisessa ja keskustelun herättämisessä.

Jätä jälki,
joka huomataan.

OMA MEDIA

Mediaksi muuttuminen alkaa strategisista päätöksistä sekä myynnin, markkinoinnin ja viestinnän saumattomasta yhteistyöstä. Moniosaajatiimimme tarjoaa mediasi rakentamiseen vahvan näkemyksen aina strategiasta digitaaliseen toteutukseen Brande Digital -alustalla.

Tavoite määrittää kerronnan keinot ja muodot. Branden avulla organisaation oma media tulee todeksi ja tavoittaa oikean kohderyhmän. Huomioimme koko sisältömarkkinoinnin ketjun suunnittelusta julkaisuun.

Uuden ajan
medioittamistoimisto

LIVEO

Branden yritysperheeseen kuuluva Liveo toteuttaa keskitetyn tuotannon keinoin muun muassa video- ja podcast-tuotantoja sekä vaikuttamisen mittaamista.

liveo.fi