Brandecast jakso 6: Energiaa maan ja taivaan väliltä – Tapo Lehtoranta & Geonova

Brandecast jakso 6: Energiaa maan ja taivaan väliltä – Tapo Lehtoranta & Geonova

Jaksossa Lassen vieraaksi saapuu Geonovan toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta

 

Miksi odottaa vuotta 2030, kun voimme päästä päästötavoitteisiin yhdessä jo nyt?

Tätä kysyy energiamarkkinoille näyttävän sisääntulon tehnyt Geonova, jonka toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta saapuu uudessa jaksossa Lassen vieraaksi.

Ystävänpäivänä kaksi kuukautta täyttäneen Geonovan taustavoimista löytyy vahvaa ja pitkäikäistä osaamista. Helenin, LämpöYkkösen ja Energionin omistamalla yrityksellä on kunnianhimoinen tavoite tehdä vihreän energiaratkaisun valinnasta helppoa jokaiselle.

– Genovan avulla yritykset ja taloyhtiöt pääsevät nopeasti eroon fossiilisten polttoaineiden käytöstä ja mahdollistavat päästötavoitteiden saavuttamisen jo ensimmäisenä vuotena ilman merkittäviä alkuinvestointeja, Lehtoranta kertoo.

Bisnesmuotoilutoimisto Brande toimii Geonovan kumppanina.

– Geonova on erinomainen esimerkki yrityksistä, joita tämän päivän maailma tarvitsee. Parempaa huomista eivät rakenna ainoastaan päättäjät, vaan entistä vahvemmin myös innovatiiviset yritykset. Geonovan yhteinen liiketoiminnan muotoilu on ollut erityisen palkitsevaa, sillä työn hedelmistä tulevat nauttimaan laajasti niin suuret teollisuusyritykset kuin yksittäiset taloyhtiöiden asukkaatkin, kuvailee Sami Kuusisto.

Kuuntele jakso nyt spotifyssä!

https://geonova.fi/
https://www.brande.fi/