Hae töihin Bisnesmuotoilutoimisto Brandeen

Sinä tehtävään X?

Hae töihin Bisnesmuotoilutoimisto Brandeen

Yrityksemme on taloudellisesti vahvalla pohjalla ja olemme vakaa työpaikka. Työterveytemme kattaa ilmaisen erikoislääkäritasoisen hoidon ympäri vuoden niin vanhoissa kuin uusissa sairauksissa. Uskomme, että työntekijän hyvinvointi rakentuu taloudellisesti turvatusta työpaikasta, innostavasta työstä ja hyvästä työyhteisöstä ja -kulttuurista sekä tietysti innostavista asiakkuuksista. Siksi panostamme niihin erityisen paljon.

Olemme bisnesmuotoilutoimisto, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan jatkuvasti muuttuvien markkinoiden mahdollisuuksissa ja haasteissa. Kaivamme yhdessä asiakkaidemme kanssa esiin liiketoiminnan täyden potentiaalin. Luomme strategian ja liiketoimintamallin sekä rakennamme houkuttelevan ja uskottavan brändin. Kehitämme myymistä, ostamista ja palvelutuotantoa tehostavat ja asiakaskokemusta parantavat digitaaliset ratkaisut. Autamme menemään nopeasti markkinoille. Meidän kanssamme kehittäminen maksaa itse itseään, kun kassavirtaa alkaa tulla jo kehityksen alkuvaiheessa.

Erityisosaaminen

Olemme kiinnostuneita tekijöistä, joilla on kaupallista kyvykkyyttä, ymmärrystä digitaalisesta maailmasta, brändeistä ja liiketoiminnan kehityksestä sekä rohkeutta toteuttaa itseään.

Onko sinulla meille sopivaa osaamista? Lähetä avoin hakemus ja kerro siitä.