Startup-yritys Marginum vie lääketieteellisen läpimurron Kuopiosta maailmalle

Startup-yritys Marginum vie lääketieteellisen läpimurron Kuopiosta maailmalle

24.1.2023 14:05
#Digitaalisuus #Strategia #Brändi

Marginum vie syöpäsoluja tunnistavan laitteen suoraan kansainvälisille markkinoille, tarjoten ratkaisun globaaliin ongelmaan. 

"Valitsimme Branden kumppaniksemme kirkastaaksemme brändistrategiamme ja -identiteettimme. Yhteistyö toteutui erittäin ammattimaisesti huomioiden tarpeemme sekä tavoittelemamme asiakaskohderyhmät."

Samu Lehtonen
CEO & Co-Founder

Yhteistyö pähkinänkuoressa

Marginumin vankkumattomana missiona on olla seuraavan sukupolven syöpäkirurgian edelläkävijä. Kunnianhimoinen tavoite on elämän arvoinen – sen avulla mahdollistetaan parempi hoito potilaille sekä turvallisempi työympäristö asiantuntijoille. Brande tarjosi kuopiolaiselle startup-yritykselle tukea tavoitteiden saavuttamiseen brändin kirkastamisella ja ansaitun identiteetin vahvistamisella. 

 

Brändi

 

  • Brändistrategian ja -identiteetin kirkastaminen
  • Brändimateriaalin tuottaminen


Verkkosivut

 

  • Digitaalinen palvelumuotoilu
  • Brändin mukainen ulkoasu
  • Tekninen toteutus
  • Ylläpito ja kehitys


Liiketoimintastrategia

 

  • Sijoittajamateriaalien valmistus

 

Tutustu täällä

Matkasta sanottua:

Vesa Leppänen Digitaalinen liiketoiminta ja strategiat
Marginumin luoman ratkaisun merkittävyys globaalilla mittakaavalla tuntuu uskomattomalta. On ollut ilo seurata heidän toimintaansa arjessa, koska Marginumissa yhdistyy visionäärisyys ja käytännönläheisyys juuri oikealla tavalla. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja ketterää.
Sara Vuorinen Viestintä ja sisällöt
Marginum on rohkeiden ja innovatiivisten asiantuntijoiden perustama startup, jonka kehittämä ratkaisu vaikuttaa globaalisti merkittävällä tasolla. Marginumin brändin kirkastaminen ja identiteetin vahvistaminen tuntui harvinaisen merkitykselliseltä ja innostavalta. Työ vaati erityistä silmää, jotta syöpäkirurgista kenttää muuttava yritys näyttää ja kuulostaa arvoiseltaan.