Digikehittämö

Vie liiketoimintasi uudelle tasolle – Tule mukaan Branden Digikehittämöön

Digi sitä ja digi tätä – mutta missä on bisnes?

Branden Digikehittämö on huhtikuussa 2022 käynnistyvä kehittämisohjelma, joka vastaa digitaaliseen liiketoimintaan, palvelujen digitalisointiin ja asiakaskokemukseen liittyviin kysymyksiisi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

"Digikehittämö avaa bisnekseen uusia näkökulmia ja tarjoaa konkreettista kehittämisapua digitaalisuuteen liittyviin haasteisiin. Halutessasi autamme sinua käynnistämään oman kehityshankkeen ja viemään liiketoimintasi täysin uudelle tasolle."

Tanja Grönholm Brande

Toimi tuloksekkaasti

Digikehittämö ei ole mikä tahansa verkkovalmennus. Valmennus rakentuu yritysten yhteisistä valmennuspäivistä ja yrityskohtaisista sparrauksista, joissa Branden valmentajat auttavat tunnistamaan yrityksesi digitaaliset kehittämistarpeet ja uudet liiketoimintamahdollisuudet.

Saat uusia ideoita ja näkemyksiä:

  • oman liiketoimintasi digitalisointiin
  • asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen kehittämiseen
  • asiakashankinnan tehostamiseen
  • ja liiketoiminnan läpinäkyvyyden kasvattamiseen

Halutessasi autamme sinua käynnistämään organisaatiossasi oman digitaalisen liiketoiminnan kehittämisprojektin.

Katso aikataulu

 

Toimi strategia edellä

2

Hanki uusia asiakkaita tehokkaasti

3

Varmista paras asiakaskokemus kaikissa kanavissa

 


 

Branden Digikehittämö pähkinänkuoressa

KENELLE?
Digikehittämö on ESR-rahoitteinen palvelu kaupallisuuden ja liiketoiminnan kehittymistä tavoittelevien yritysten ja organisaation ylimmälle johdolle, hr-johdolle ja kehitystiimeille toimialasta riippumatta. Organisaatiosta valmennuksiin voi osallistua 1–3 henkilöä. Palvelun hinta on 2400 € + ALV / yritys.

MISSÄ?
Digikehittämö käynnistyy maaliskuussa 2022. Valmennukset lähetetään Google Meet -alustalla Branden Jyväskylän studiolta, joten voit osallistua valmennukseen haluamallasi laitteella ja haluamastasi paikasta.

MIKSI?
Valmennuksen avulla teet digitaalista bisnestä tehokkaasti, ja tiedät, mitä omassa liiketoiminnassasi voi – ja kannattaa – digitalisoida. Opit myös, miten bisnesmuotoilua hyödynnetään digitaalisuuden draiverina ja kasvatat osaamistasi digitaalisessa asiakashankinnassa ja asiakaspalvelussa.

 

Digikehittämön aikataulu

Ke 6.4. 8.30-12.00

Digibisnes ylivoiman tekijänä, Jari Palonen & Vesa Leppänen / Brande Oy

Ke 13.4. 8.30–12.00 

Design Management digiympäristössä, Sami Kuusisto / Brande Oy

Ke 20.4. 8.30–12.00 

Vaikuttaminen digiympäristössä, Tommi Turunen / Brande Oy

Ke 27.4. 8.30–12.00 

Tuloksekas digimarkkinointi, Mikko Kauhanen / Adbookers

Ke 4.5. 8.30–12.00 

Sosiaalinen media asiakashankinnassa, Lasse Riitesuo / Brande Oy

Ke 11.5. 8.30–12.00 

Digitaalinen asiakaspalvelukokemus, Esa Starck / Finnchat

Ke 25.5. 8.30–12.00 

Digibisneksen mittarit, Vesa Leppänen / Brande Oy

 

Haluatko tietää lisää?

Jätä meille sähköpostiosoitteesi, niin toimitamme sinulle infopaketin. Infopaketin tilaaminen ei sido sinua mihinkään. 

Mikko - Luennoitsija

Mikko Kauhanen

2000-luvun alussa globaalin digitaalisen mediatuotannon parissa uransa aloittanut Mikko on raudanluja digi- ja kasvumarkkinoinnin asiantuntija.

Jari - Luennoitsija

Jari Palonen

Strategian ja konseptoinnin asiantuntijan Jari Palosen vankka osaaminen perustuu kokemukseen sadoista haastavista liiketoiminnan kehittämisen projekteista.

Tommi - Luennoitsija

Tommi Turunen

Suurien bränditalojen kanssa toiminut medioittamisen ja brändikehityksen asiantuntija Tommi pohjaa osaamisensa yli 20 vuoden työkokemukseen.

Sami - Luennoitsija

Sami Kuusisto

Brändikehityksen ja konseptoinnin ammattilainen Sami on työskennellyt 20 vuoden ajan tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten brändien parissa.

Lasse - Luennoitsija

Lasse Riitesuo

Somen sanansaattajan, Lassen, ydinosaamista on ilmiöiden synnyttäminen ja visioiden luominen.

esa starck

Esa Starck

Esa on Finnchatin Account Manager, jonka päivät kuluvat Finnchatin asiakkaiden chat-palveluita ja digitaalista asiakaskokemusta seuraten ja kehittäen. Esa syttyy odotukset ylittävistä asiakaskohtaamisista, joita hän on ehtinyt harjoitella käytännössä n. 40 000 chat-keskustelun verran. 

Vesa - Luennoitsija

Vesa Leppänen

Digin supermies Vesalla on yli 20 vuoden kokemus digitaalisen palveluarkkitehtuurin suunnittelusta ja digiliiketoiminnan asiantuntijana toimimisesta.

Asiakaspalautteita Digikehittämöstä

"Valmennus auttoi näkemään ja konkretisoimaan kehityskohteita"

Digikehittämön sisältö oli ajankohtaista ja mielenkiintoista, ja valmentajat asiantuntevia ja myös ihanan selkokielisiä. Esimerkit konkretisoivat ja valaisivat aiheita hyvin. Hyvä oli myös lopuksi järjestetty "klinikkapäivä". Osallistujat eri yrityksistä pääsivät vertailemaan kokemuksiaan ja edistämään verkostoitumista. Digikehittämöön osallistuminen käynnisti yrityksessämme lupaavia uudistuksia. Valmennus auttoi näkemään ja konkretisoimaan kehityskohteita.

Tuulis Vartiainen
Hankepäällikkö
Design Union


 

"Digikehittämöstä potkua tuloksekkaan digimarkkinoinnin käynnistämiseen"

Digikehittämö toi virikkeitä syksyn tärkeimmän myyntitapahtuman, Habitaren, peruuntumisen vuoksi ankealta näyttäneeseen ajankohtaan.Valmennus antoi paljon ajateltavaa, jota olen mielessäni lähtenyt jalostamaan omaan liiketoimintaan sopivaksi. Yrityskohtaiset sparrauspäivät olen kokenut antoisana. Yhdessä Branden asiantuntijan kanssa olemme katsoneet digimarkkinoinnin toteutusta ja sen avulla on saatu aikaan oikeaa myyntitulosta. 


Ritva-Liisa Pohjalainen
Yrittäjä
RLP Design Oy

euroopan aluekehitysrahasto ja sosiaalirahasto logo
vipuvoimaa eulta
ely logo

Hae mukaan 

Ole minuun suoraan yhteydessä tai lähetä minulle viesti oheista lomaketta käyttämällä. Kerrothan viestissäsi yrityksesi toimialan ja kuvailet vapaamuotoisesti digitaalisuuteen liittyviä kehitystarpeitanne.

 

Hanna